Over ons

Over Ons

Finezza, Uw interieur met finesse op maat!


We zijn een kempens bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en staan garant voor de realisaties van uw interieurs.


Wij ontwerpen en realiseren schrijnwerk voor uw woning of bedrijf.

Welkom!

Eén van onze belangrijkste troeven is het gebruik van duurzame, kwaliteitsvolle producten. Door geen gebruik te maken van een toonzaal kunnen wij onze producten aanbieden aan zeer aantrekkelijke prijzen. De waaier van mogelijkheden is onbeperkt en komt tegemoet aan uw wensen.


Vakmanschap, kwaliteit en FINESSE, de drie pijlers die ons onderscheiden in ons vak. Wij begeleiden u doorheen uw gehele project. Niet alleen degelijke producten, maar ook een goede service en professioneel advies zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat u een tevreden klant bent.


De start van ieder project begint met een gesprek en eventueel een bezoek ter plaatse. Aan de hand van uw informatie en wensen wordt er een duidelijke offerte samengesteld.


Smaken en Stijlen

Landelijk wonen heeft de afgelopen jaren in menig interieur een plaatsje weten te veroveren. De landelijke trend heeft om verschillende redenen bij diverse doelgroepen populariteit gewonnen. Het landelijk wonen komt oorspronkelijk van het wonen in een landelijke omgeving. Hierbij kun je denken aan het wonen in de rust en gezelligheid van het platteland. Leven op het platteland betekent voor veel mensen mooie uitzichten en veel ruimte, luxe en privacy. Voor andere mensen heeft leven op het platteland ook een bepaalde vorm van eenvoud en elegantie.


Timeless...De eeuwige blijver. Nooit uit de mode, geen hippe kleuren, geen extravaganza

Tijdloos betekent ook dat binnen tientalle jaren uw interieur er nog steeds "als vandaag" uitziet. Elk detail is even belangrijk zonder echt in het oog te springen.

Verrassende eenvoud aan de buitenkant, techniek en comfort voor de dagelijkse gebruiker.


Hedendaags Hip, trendy, de stijl van vandaag en morgen. Nieuwe ideeën, kleuren, materialen en uitvoeringen. Voorlopers en trendzoekers.

CONTACT

't Zand 24

2260 Westerlo

Tel: 0495/ 361 360

VOLG ONS

   Twitter

   Facebook

   Google +

© Copyright 2015. All Rights Reserved.